Karoliiina

2015-10-24
19:18:45

Stackaras dig bloggen som får lida för att jag inte skriver här

Hej hej!! Får väl skriva lite här. Allt bra? Det är bra här men trött.
 
Som ni säkert har sett på min FB så har jag haft en paus nu i 8 dagar och det har varit riktigt skönt och det kommer vara så några dagar till. Tänkte ha paus till den siste sen får man kolla hur det ligger till där inne. Som sagt jag har ingen aning vad som har hänt och vem som har haft födelsedagar.
Men anledningen varför jag har haft paus från FB är på grund av skitsnacken och sen mycket annat runtomkring och då kände jag bara att nu håller jag en paus från sociala medier. Åtminstone FB. Sen har jag varit mer flittig på Twitter. Haft lite mer koll vad som har hänt där bland annat. Min konto där inne har jag mest för att hålla koll på vad som händer inom Supernatural som jag älskar. Älskar den serien och nu är dem inne på säsong 11 och än så länge har det varit väldigt bra.
 
Där finns hur mycket som helst jag vill berätta, men man får hålla sig på sin kant, men kan berätta att jag pluggar och jobbar för fullt och det tar väldigt mycket på mina krafter. Lite därför jag är trött för det är mycket men jag ger mig inte. Om ett år vid denna tidpunkt är jag färdig undersköterska och förhoppningsvis har en fast tjänst någonstans där jag trivs.
 
Ha det bäst
Puss Karro
Lite så här ser det ut hos mig. 2 spår som jag försöker klara av