Karoliiina

2014-04-17
19:30:58

Vår/påskstädning

Hej hej!!
Vilket lång dag det har varit idag. Började dagen med att åka till Skurup idag för handla lite med pappa innan det blev kaffe hos mamma. Vi skulle byta gardiner, men det blev inte av så jag kunde åka hem tidigare och jag kan fortsätta snyta mig i gardiner ett tag till. Skojar ;) Men det är en lång historia just nu om dem gardinerna.
Kom hem och väntade på att tiden skulle gå så att man kunde börja tvätta och det dröjde inte länge före klockan var 12 och då var det dags. När jag sen var igång så började jag städa och började med att dammsuga soffan och sen flöt det på. Tog sen resten av hem från topp till tå och det enda jag lämnade kvar var spindeln som fick sitta kvar. Tycker synd om spindeln ska vara ute i det tråkiga vädret och sen stör jag mig inte på den. Den sitter bra där uppe.
När jag kom till köket så var där 2 stycken som ville vara med, men jag tyckte att dem kunde gå lägga sig och inte bli blöta av att jag har vattenkrig med mig själv när jag diskar. Det gick bra ändå. Under tiden har tvätten blivit klar och hämtad, så när jag var färdig i köket vek jag kläderna och stoppade undan dem.
När allt var färdigt var där en mage som sa i från att jag var hungrig så det var bara att laga mat och sen har jag bara tagit det lugnt och nu väntar jag på Top model Sverige ska börja.
Som det tänkte jag komma in hit och säga HEJ :D
Vi hörs eventuellt imorgon som också kommer vara en lång dag för jag ska in till IKEA. Jippi.
Ha det
Puss Karro