Karoliiina

2014-09-29
19:03:00

Jag ångar mig

Skrev en status på Fb, men jag känner för att skriva här också. 
 
Idag gjorde jag en utav mina största misstag i mitt liv och jag har gjort många men denna klår mycket. Det jag gjorde kommer jag ånga resten av livet och jag får stå för konsekvenserna. Vad jag gjorde kommer jag till, men det jag gjorde har fått mig att tänka efter och acceptera att jag har mycket jag ska hinna med innan jag lämnar detta jordliv. Låter hemskt detta, men det är så att jag cyklade och trillade och jag hade ingen hjälm på huvudet och jag vet att jag slog huvudet och tuppade av en lite stund innan jag kom upp på bena och jag fick ett snygg sår på armbågen också. Det är tvättat och fint nu men jag har ont där men det går som allt annat.
Jag känner mig jätte dum för jag vet inte hur många gånger mamma har tjattat om att sätta på en hjälm på huvudet, men jag har skitit i de, men inte nu längre. När jag ska cykla hädanefter så ska hjälmen på huvudet och jag har en snygg hjälm hemma men det är de att jag kan inte ha mitt hår uppsatt om jag har hjälm och jag ser inte klok ut men jag gör detta för att jag har många år kvar att leva och jag vill inte att någon utav mina närmsta ska få stå ut med att jag är borta bara för en sån dum ska. Hjälmen är billig och viktig livförsäkring. Punkt slut.
Förresten när jag lå där på marken och flämtande efter luft så den första personen jag kom tänka på var dels min mamma som tjattat om hjälmen men min systerson som inte hade fått lära känna mig så mycker. Han betyder väldigt mycket för mig och det gör alla mina syskonbarn + mitt gudbarn men just han för han är så lite och att han hade inte kommit ihåg efter ett tag, medans förhoppnings hade dem andra gjort det.  
Nog om denna sorgliga story nu ska jag fortsätta här
Men innan jag går så ber jag alla att ta på er hjälm när ni cyklar. Den kan rädda liv och jag hade tur som inte slog mig mer än vad jag gjorde.