Karoliiina

2014-06-23
22:46:16

En liten flickas dröm

I detta inlägg är den lilla flicka inom mig som talar. Detta är en dröm som jag har haft väldigt länge. Kommer inte skriva ut allt men en del så ni förstår vad jag strävar efter även om det är tufft och tar massor med tid
 

Jag tror att det finns drömmar i varje liten flicka som lever på denna jord. Jag har själv många drömmar. Dem klassiska är familj, kärriär, gifemål och etc. Självklart vill jag att dem ska uppnås. Det vill nog dem flesta här på jorden.
 
Nu på senare dagar har jag pratat mycket on min kärriärsdröm och det är att starta eget och hjälpa barn som inte har haft det lätt i världen eller samhället. För att det finns så många som bli utsatta får olika saker. Psykning, mobbning, våld och mycket mer som förkommer i denna värld. Därför vill jag hjälpa till. Vara en del utav samhället som hjälper till och förhindra det som förekommer. Det är inte rätt för ett barn att bli utsatt vad det nu är.
Jag har själv inte blivit satt för något direkt utav det, men jag har ändå sökt en plats där jag kan dra mig tillbaka och vara mig själv. På den platsen är jag inte ensam på heller. Utan där har jag dem djuren som står mig närmst om hjärtat och då är det häst, katt (Sidney och Sierra finns självklart med i bilden), hund, kaniner och höns. Varför just höns är bara för att dem kan ge en ägg och sen är dem fina.
När jag tänker på detta ser jag en gård. Ingen stor gård men en lagom för att ta emot besök på 4 pers åt gången. Lite som syrrans lantstället, men bara lite mer mark för att få plats med hagarna och ett stall.(gammalt) Vilken dröm säger jag bara.
 
Har pratat om min idé med en del folk runt omkring mig och dem tycker att det inte låter helt fel. Många utav dem tycker att jag ska sträva mot dem drömmarna och satsa, men som jag skrev där uppe så är det tufft. Det kommer kräva mycket utav mig.
Har också på skoj skull tänkt på vilka jag skulle vilja ha med i mitt företag. Då tänker jag vilka jag vill anställa och mycket runt omkring som det krävs för att ha en sådan verksamhet. Kommer inte nämna några namn utan man får alltid drömma. Drömmar ska man ha för att kunna sträva mot. Är faktisk på god väg mot rätt riktlinje som kan vara bra att ha med sig i bagaget. Erfarenhet och kunskap är nyckeln till framgång. Och som jag skrev innan lär man sig alltid något nytt.
 
Självklart har jag andra drömmar men detta är en stor dröm som jag har haft inombords länge och jag vill jättegärna dela med mig.
 
Ni får ha det så bra
Puss Karro
 
Tog denna bild under tiden jag skrev detta. Har ändå tagit sin lilla tid.
När jag ser denna bild så drömmer jag mig bort för jag tycker himlen är så vacker och drömmande  och inspirerande