Karoliiina

2014-07-17
20:01:57

La ett bud på Tradera

och det har jag inte gjort på 4 år. Men i måndags gjorde jag det och igår vann jag.
 

Som sagt jag la ett bud och det gjorde jag på natten då när jag skrev mitt långa natt inlägg. Snacka om att jag hade fjärilar i magen när jag gjorde de för det var något som jag vill ha och guess what? Jo en fullblodsbok och det är nummer 57 "Vänner eller rivaler?". En bok jag har lättat väldigt länge på och nu har jag vunnit den. 
Väntar nu svar från henne som jag vann ifrån, men jag fick ett mejl att hon är på semester och är inte tillbaka förrens augusti nån gång, men förhoppningsvis så ser hon mitt mejl snart. Vill jätte gärna ha den boken och så fort jag har fått den kommer jag sätta mig och läsa den. I'm so excited för den boken.
Trodde aldrig att jag skulle vinna budet för boken är svår att få tag på och det är många som letar efter dem. Fullblodsböckerna är väldigt populära och jag förstå varför folk söker som galningar efter dem. Dem är bra och man kan lära sig väldigt mycket utav dem precis som jag har gjort.
Så nu har jag 1 till 57 + bonus böcker. Väldigt många, men inte alla. Långt ifrån det. Ger mig inte förren jag har alla i min bokhylla, så jag hoppas att PennyGirl (gamla polluxklubben som har bytat namn som tar in dem böckerna och översätter dem) tar in alla Fullblodsböckerna med bonusarna och översätter dem. Ser annars dumt om man har nästan alla på svenska mellans visa är på engelska.
 
Ni får ha det så bra där ute alla hästälskare + alla ni andra där ute självklart också
Puss Karro
Bjuder på en bild hur boken ser ut.
Kommer självklart lägga upp bild på boken när jag har fått den