Karoliiina

2014-11-25
16:57:29

6 dagar kvar till december månad

Tidsinställd inlägg. Länge sen sist, men ibland kan man få ett ryck och göra ett.
 

Snacka om att tiden har gått fort. Snart december och mindre 1 månad kvar till julafton. Sån tur är nästan alla klapparna klara. Ska in till Malmö snart igen och kolla runder efter dem sista, så det ska nog inte bli några problem. 
I och med det att december kommer snart så kanske man får göra en återblick och gå igenom vad som har hänt under årets lopp. Det har hänt en del. Bara när man skriver detta så går går hjärnan i högvarv. Man tänker efter vad man har gjort och inte gjort. Men det får bli nån gång i december jag skriver ett inlägg om återblickar om året. 
 
Har redan tänkt ut några nyårslöften, men jag vill inte kalla det löften. Vi kan kalla det mål för 2015 som är här inom kort. 
 
Jag har ett stort mål, men tyvärr så kommer jag inte tala om det. För gör jag det så går det säkert inte i upplevelse. Det är ett mål som jag ska gjort innan juni månad har tagit skut. Alltså har jag ett halv år att uppnå det och går allt som jag vill nu. Peppar peppar ta i trä så gör det de. Det är roligt projekt med mycket gläjde, tårar och svett kan jag lova. Mer om det när det är akuellt. Alltså det är inget allvarligt, men det är en stor utmaning för att vara mig. Spännande.
 
Imorgon en lång dag. Dels Ystad och sen Malmö för min del. Malmö FF spelar sin sista hemmamatch imorgon och jag ska in jobba där. Kul, men sorligt för jag vill inte att säsongen ska vara slut. Det är så kul att vara där inne och känna av spänningen. Men först sjukan och fotboll.
 
Förresten försöker komma på 5 saker som ni inte vet om mig, men det är skit svårt. För man kan ju inte berätta vad som helst och sen vill jag att det ska vara sånt som man inte trodde om mig. 
 
Ni får ha det så bra så länge.
Puss Karro