Karoliiina

2014-03-28
11:16:56

En liten sammanfattning av veckan

Hej hej alla där ute! Hoppas allt är bra
 
Nu får man skiva lite här även om jag skrev innan i förra veckan att den kommer troligtvis vara väldigt låg och det är de. Men jag känner ändå för att skriva av mig lite. Inget märkvärdigt. Kommer troligtvis nästa vecka. Då kommer hemlis nummer 3.
 
Så vad händer här? Mycket men ändå inte. Just nu gör jag en undersökning och vad det är är privat, men det tar på krafter och det märks också. Dels att jag stiger upp tidigt på morgonen. Och ansiktet är inte vackert längre. Har utslag, markeringar och rodnader och det är inte snyggt. Detta är jag liksom och det får man leva med. Och sen är jag stressad mer än vanligt. Det är bland annat för att jag är hundvakt och bor i Skurup hos min pappa som är på semester. Att vara hundvakt tar sin tid och sen har massor med saker till i sin vardag. Men jag är ändå glad att katterna kunde följa med mig. Hade varit jobbigt att åka fram och tillbaka till Rydsgård hela tiden bara för att kolla till katterna. Nu är dem med mig i Skurup så det är skönt och det går bra med Herman. Alla 3 går jätte fint ihop och det trodde jag inte. Men ibland ska man bli förvånad över det oväntade.
 
Handboll i veckan också. Både träning och match och den sista serie och hemmamatch idag. Kl 19:30. Där efter ska man äta sig fett med laget. Nej jag bara skoja, men vi ska käka pizza som våra lagledare och tränare bjuder oss på. Trevligt. Därefter är det sängen för mig. Sen är det tvätta och dela ut reklam på lördagen för att sen på söndagen vara med teatergruppen innan lite jobb. Jippi säger jag. Har sett fram emot de sen november. Så söndag heldag men lördag ganska chil och det är jag tacksam för. Behöver det för nästa vecka när det är samma sak bortsett från hundvakt. Pappa har då kommit hem och då kommer jag in i mina vanliga rutiner igen, eller förhoppningsvis.
 
Igår var det en jobbig dag. Dels började den med stressig morgon men sen att inget gick min väg heller. Tågen och bussarna var inte roliga. Och undersökningen tja vad ska jag säga. Fick gjort lite, men långt ifrån färdig. Gjort lite idag men ändå. Sen när jag skulle hem så satte jag mig på fel buss, men panik fick jag inte men jag bara kände varför just idag när jag vill bara hem och träffa Corre som var i Skurup då. Halvtimme senare än vanligt och den halvtimme är värdefull till mycket och just igår skulle den vara guld värd. Men man kan inte få allt här i världen.
Efter hade varit hemma snabbt och pratat med mamma lite så cyklade jag till Corre och var med henne lite och det var väldigt känsligt enligt mig. Varför ju för det var troligtvis sista gången jag såg henne på ett tag. Bara om några dagar ska hon flytta till Turkiet och bor och jobba där 1 år. 1 år? Det är asslänge och hon betyder så mycket för mig och för många fler också. Men jag måste låta henne åka och få känna på hur det är att bo utomlands och jobba och allt sånt som tillkommer. Tror att det kommer gå jättebra. Annars vet hon vart vi är. Älskar dig Darling.
När jag skulle hem håll jag tårarna inne. Ville inte visa dem för henne. Hon fick 2 kramar och jag fick doft från henne som jag kommer komma ihåg väldigt länge. Det är typiskt henne. 
När jag satte mig cykeln och cyklade hem så kom tårarna och det gör dem nästan nu också. Det var assjobbigt, men hon har lovat att detta var inget förväl. Har liksom gjort detta innan och det slutade inte så bra och jag vill inte uppleva det en gång till. Men jag tror inte att kommer inträffa för vi är så starka jämfört med innan så det ska inte bli några problem. Önskar henne all lycka till så ses vi snart darling och skype är redo för dig. Hehe
 
Ha det så bra så hörs vi kanske i helgen annars nästa veckan
Puss Karro