Karoliiina

2015-03-23
17:03:43

Jag har klippt mig korthårig

Hej hej Alla!! NU kommer detta inlägg om vad jag har brytit för löfte. Jag lovade mig själv och några andra att låta mitt hår växa men Jag har klippt av mitt långa hår som jag hade sparat ut i 2½ år. Så nu är jag korthårig och gissa vem som trivs i det? JO JAG FAKTISKT. Jag älskar det och detta är mer jag än långhåriga. Jag trivs inte i långt hår så varför plåga sig själv att ha de då? Kanske för dem andra tycker det är snyggt. Visst det kanske det är men man ska väl själv trivas i de? 
 
Nu är det som de är jag är korthårig och i och med det så fick jag fram min naturliga hårfärg också. Jag är inte ljusblond utan jag är mellanblond. Som sagt jag blir mörkare och mörkare för vart år som kommer och nu ser man det i stället för det solblekta och gud vet vad håret såg ut. Det var inte slitet om ni trodde de men det såg konstigt och nu gör det inte de sån tur de. Eller det vad jag tycker sen får ju andra tycka och tänka som dem vill.
 
Jag har fått olika respons på det och man kan ta det olika, men om man tar som min pappa som ville att jag skulle ha långt blev chockad och sa inte så mycket när han såg mig, men innerst inne vet jag ju att han älskar mig precis som jag är och sen min moster tycker jag ser tuff och att jag passar i det, så vi alla är olika och det är tur de, men som sagt jag trivs i detta och känner jag mig själv så kommer det ser ut så här ett bra tag och det kommer dröja många år innan ni kommer se långt hår på mig igen.
 
Ledsen där ute men jag lyssnar på mig själv vad som känns bäst sen får man ju ta konsekvenserna, men jag tycker att med mitt korta hår blir jag mer mig själv och mina kvinnliga dra kommer fram också. Visst kanske jag likna en pojke ibland, men jag är fortfarande jag med humör och glada leende på läpparna. Så låt mig ha det så här. 
 
Vi kan skylla på våren är på väg och man fick vårkänslor som fick mig att klippa av mig håret, but nope har velat detta länge och sen gjorde jag bara det och ingen visste knappt av det och dem som visste om det hade ingen direkt relation till mina nära och kära så snacka omvilken chock dem fick när dom såg mig, men vi alla mår bra så nu släpper vi det och ha det bra
Puss Karro
Lånad bild från studio arton här i Skurup som klippte mig.